Vrienden van het Barlaeus
Cursussen 2022
willem en marco 2

De cursussen starten 31 oktober 2022
Er zijn cursussen van 4 of 8 maandagavonden.

Wij gaan ervan uit dat de cursussen doorgaan, dus aanmelding betekent in principe deelname. Uiteraard houden we ons aan de eventueel dan geldende regels vanuit het RIVM tijdens de avonden en de borrels.

De cursussen vinden plaats op de maandagavond van 20.00 tot ca 22.00 uur.
De cursusavonden zijn op:
31 oktober, 7, 14 en 21 november 2022 en 9, 16, 23, 30
januari 2023.

KOSTEN

 • 4 avonden € 60
 • 8 avonden € 120

korting voor alumni t/m 29 jaar:
25% voor 1 persoon
50% bij 2 of meer personen die zich gelijktijdig aanmelden (en betalen)

In overleg is het in sommige gevallen mogelijk om later nog bij een cursus in te stromen: cursussen@vriendenvanhetbarlaeus.nl

klik op het schema om te vergroten

De cursussen vinden plaats op de donker gemarkeerde maandagavonden, van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van het Barlaeusgymnasium aan de Weteringschans 29-31 in Amsterdam.

Na de eerste cursusavonden van de maand op 31 oktober en 9 januari zal op school een kleine borrel na afloop (vanaf 22.00 uur) gehouden worden, zodat de cursisten elkaar even kunnen spreken. De laatste cursusavond zal zijn op maandag 30 januari 2023, waarna vanaf 22.00 uur de traditionele borrel op sociëteit De Kring zal plaatsvinden. Hiervoor worden alle cursisten en docenten (ook degenen die deze avond geen cursus hebben) van harte uitgenodigd.

IMG_5383
Aanmelden (uiterlijk 20 oktober) gaat als volgt:
 1. Klik op Bekijk (achter de gewenste cursus) voor een beschrijving van de cursus. Je kunt direct zien hoeveel beschikbare plaatsen er nog zijn.
 2. Als je nog niet ingelogd bent, moet je klikken op Inloggen (achter Heb je al een account?) om je op te kunnen geven voor een cursus, en inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord. Mocht je nog niet op de nieuwe website hebben ingelogd , moet je een nieuw wachtwoord aanmaken via Wachtwoord vergeten?
 3. Als je nog geen account hebt, dan registreer je je eerst via jezelf registreren en vul je het formulier in. Mocht aanmelden niet lukken, stuur dan een mail naar info@vriendenvanhetbarlaeus.nl
 4. Ingelogd kun je je opgeven voor de cursus van je keuze.
 5. Selecteer het aantal plaatsen en klik op INSCHRIJVEN.
 6. Vervolgens Start betaling aanklikken.
 7. Je kunt nu via iDeal of met een creditcard de cursus betalen.
 8. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail.
 9. Je inschrijving is pas definitief als je betaling is ontvangen.
 10. Bij Mijn cursus (onder Jouw account) kan je zien waarvoor je staat ingeschreven.

Als je om welke reden dan ook niet met iDeal het bedrag hebt overgemaakt, verzoeken wij je uiterlijk 24 oktober 2022 het cursusbedrag over te maken naar: 
NL04 INGB 0000 109170, ten name van de Vrienden van het Barlaeus Gymnasium onder vermelding van je naam en het cursusnummer.

NB Voor sommige cursussen zijn extra onkosten gemoeid, zoals materiaalkosten, kopieerkosten of kosten van een aan te schaffen boek. Graag te voldoen bij de docent.

NB Bij te weinig aanmeldingen (minimaal 6 deelnemers) zal de cursus helaas geannuleerd moeten worden.

Tijdens de cursusavonden worden foto’s genomen die gebruikt worden voor de website en de Nieuwsbrief van de Vrienden van het Barlaeus. Mocht iemand daar bezwaar tegen hebben, gelieve dat per mail door te geven: cursussen@vriendenvanhetbarlaeus.nl

Als jullie mensen kennen die mogelijk geïnteresseerd zijn een cursus te volgen, zouden jullie die dan op de website willen wijzen of hun naam doorgeven aan
Jaela van Tijn via cursussen@vriendenvanhetbarlaeus.nl. Iedereen is welkom.

Momenteel kun je je (nog) niet inschrijven.

IMG_5369
wolter 1