Vrienden van het Barlaeus
Cursussen
Cursus Ik online 20-21
HELAAS  ZIJN  ALLE CURSUSSEN  IN  JANUARI GEANNULEERD


De cursussen starten 8 november 2021
Er zijn cursussen van 4 of 8 maandagavonden (en één van 7).

Wij gaan ervan uit dat de cursussen doorgaan, dus aanmelding betekent in principe deelname. Uiteraard houden we ons aan de dan geldende regels vanuit het RIVM tijdens de avonden en de borrels.

De cursussen vinden plaats op de maandagavond van 20.00 tot ca 22.00 uur.
De cursusavonden zijn op:
8, 15, 22, 29 november 2021 en 10, 17, 24, 31
januari 2022.

KOSTEN

 • 4 avonden € 60
 • 8 avonden € 120

korting voor alumni t/m 29 jaar:
25% voor 1 persoon
50% bij 2 of meer personen die zich gelijktijdig aanmelden (en betalen)

In overleg is het in sommige gevallen mogelijk om later nog bij een cursus in te stromen: cursussen@vriendenvanhetbarlaeus.nl

klik op het schema om te vergroten

De cursussen vinden plaats op de donker gemarkeerde maandagavonden, van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van het Barlaeusgymnasium aan de Weteringschans 29-31 in Amsterdam.

Na de eerste cursusavonden van de maand op 8 november en 10 januari zal op school een kleine borrel na afloop (vanaf 22.00 uur) gehouden worden, zodat de cursisten elkaar even kunnen spreken. De laatste cursusavond zal zijn op maandag 31 januari 2022, waarna vanaf 22.00 uur de traditionele borrel op sociëteit De Kring zal plaatsvinden. Hiervoor worden alle cursisten en docenten (ook degenen die deze avond geen cursus hebben) van harte uitgenodigd.

Cursus Latijn online 20-21
IVM  HUIDIGE CORONAMAATREGELEN


Aanmelden (graag uiterlijk 24 oktober) gaat als volgt:

 1. Klik op Bekijk (achter de gewenste cursus) voor een beschrijving van de cursus. Je kunt direct zien hoeveel beschikbare plaatsen er nog zijn.
 2. Als je nog niet ingelogd bent, moet je rechtsboven inloggen om je op te kunnen geven voor een cursus.
 3. Heb je je al eens geregistreerd, dan log je in met je e-mailadres en je wachtwoord (waarschijnlijk moet je een nieuw wachtwoord aanmaken vanwege de nieuwe website). Als je nog geen account hebt, dan registreer je je eerst.
  Klik bovenaan de pagina op Inloggen en op Registreren en vul het formulier in. Mocht aanmelden niet lukken, stuur dan een mail naar info@vriendenvanhetbarlaeus.nl
 4. Ingelogd kun je je opgeven voor de cursus van je keuze.
 5. Selecteer het aantal plaatsen en klik op Inschrijven.
 6. Vervolgens Start betalen aanklikken.
 7. Je kunt nu via iDeal of met een creditcard de cursus betalen.
 8. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail.
 9. Je inschrijving is pas definitief als je betaling is ontvangen.
 10. Bij Mijn cursus (onder Jouw account) kan je zien waarvoor je staat ingeschreven.

Als je om welke reden dan ook niet met iDeal het bedrag hebt overgemaakt, verzoeken wij je uiterlijk 24 oktober 2021 het cursusbedrag over te maken naar: 
ING-rekeningnummer NL04 INGB 0000 109170, ten name van de Vrienden van het Barlaeus Gymnasium onder vermelding van je naam en het cursusnummer.

NB Voor sommige cursussen zijn extra onkosten gemoeid, zoals materiaalkosten, kopieerkosten of kosten van een aan te schaffen boek.

NB Bij te weinig aanmeldingen (minimaal 6 deelnemers) zal de cursus helaas geannuleerd moeten worden.

Tijdens de cursusavonden worden foto’s genomen die gebruikt worden voor de website en de Nieuwsbrief van de Vrienden van het Barlaeus. Mocht iemand daar bezwaar tegen hebben, gelieve dat per mail door te geven: cursussen@vriendenvanhetbarlaeus.nl

Als jullie mensen kennen die mogelijk geïnteresseerd zijn een cursus te volgen, zouden jullie die dan op de website willen wijzen of hun naam doorgeven aan Jaela van Tijn via cursussen@vriendenvanhetbarlaeus.nl. Iedereen is welkom.

Momenteel kun je je (nog) niet inschrijven.